Iskolákba, közösségi programokra rendelhető kiállítás.

Igény szerint kisfilm vetítéssel, előadással.

Te tehetsz róla

Te tehetsz érte

Miről szól a kiállítás?

A kiállítás egyik része arról szól, hogy a jelenlegi helyzet miatt leginkább magunkat okolhatjuk. A rossz folyamatokat, amelyeknek elszenvedői vagyunk, valójában mi tesszük ilyenné. Ez egyfajta szembesítés azokkal a társadalmi, környezeti és gazdasági folyamatokkal, amikre mindig keressük a felelősöket, a hibásokat, de nagyon ritkán jutunk el oda, hogy magunknál kezdjünk el rendet tenni. Ez a része a bemutatónak szándékosan provokatív, mert ezek indítanak el olyan beszélgetéseket, amelyek egy-egy témában a mélyebb okok feltárását segítik.

Az érem másik oldala. Olyan alternatívákat mutatunk, amelyek segíthetnek megváltoztatni az életkörülményeinket. A hasztalan panaszkodás és sodródás helyett előremutató lépésekre ösztönöz. Beszélgetünk a látogatókkal, túllépünk az általános közhelyeken, és valódi, konkrét, kézzelfogható, gyakorlati útmutatást adunk a résztvevőknek. Bemutatunk olyan nyíregyházi embereket is, akik jó példái arra, hogy helyi szinten is lehet kézzelfogható eredményeket elérni a közösségi, társadalmi, gazdasági folyamatok megváltoztatásában.

Mit kell tudni megrendelőként a kiállításról?

  • A bemutató időtartama a megrendelőtől függ. Egynapos és többnapos rendezvényhez is biztosítunk programot.

  • A kiállításhoz minden esetben szakembert biztosítunk, aki fogadja a csoportokat és egyéni látogatókat, segít a feldolgozott témakörök elmélyítésében, a legfontosabb információk, üzenetek átadásában.

  • A témákról beszélgetéseket kezdeményezünk a látogatókkal, passzív nézelődőből aktív résztvevővé tesszük.

  • A kiállítás az ország egész területéről, és a határon túlról is megrendelhető. Önállóan, vagy előadásokkal együtt is kérhető.

A kiállítás díja

1 napos kiállítás bemutatásának díja 50.000 Ft + útiköltség. Több napos kiállítás esetében kedvezmény vehető igénybe, amit a megrendelővel egyeztetünk. Ha előadást is igénybe szeretnének venni a kiállításhoz kapcsolódó témákban, akkor szintén egyedi árajánlatot készítünk. Az ár kialakítása függ az előadás időtartamától, gyakoriságától, egyéb speciális igényektől.

A megrendelés módja, folyamata

Az árajánlatkérő kitöltésével indítható el a megrendelés folyamata. Ez csak az első lépés, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az ajánlat beérkezését követően felvesszük az érdeklődővel a kapcsolatot, és egyeztetünk a részletekről.

Árajánlatot kérek.