Honnan tudod, hogy a csoportos fejlesztés a neked való?

 • Betöltötted a 14. éved, de még nem vagy 18.

 • Nyíregyházán, vagy vonzáskörzetében tanulsz.

 • Tudni akarod, hogy mik az erősségeid, és miben kell még fejlődnöd.

 • Szeretsz ismerkedni, kíváncsi vagy a korodbeli fiatalokra, egy összetartó, egymást segítő csapat aktív tagja akarsz lenni.

 • Szívesen beszélgetsz olyan témákról, mint az emberi kapcsolatok, a bizalom, a megértés, elfogadás.

 • Érdekel, hogyan tudnál jobban kommunikálni, sikeres életpályát befutni, mitől lehet belőled profi vezető, jó csapatjátékos, eredményes vállalkozó.

Egy csoportban 12-20 fővel dolgozom. Jelentkezni egyedül, vagy már meglévő csoportként, osztályként is lehet.

Milyen témakörökre épülnek a foglalkozások?

Önismeret, énkép

Csoportszerepek, én a csoportban, értékek, erősségeim, fejlődési pontok.

Konfliktusok

Feszültség kezelése, értő figyelem, érvelés, megértés.

Örömteli élet

Elfogadás, tolerancia, érzelmek, elégedettség, boldogság.

Együttműködés

Tervezés, döntéshozás, problémamegoldás, csapatmunka.

Jövőkép, célok

Életvezetés, vállalkozás, kreativitás, önállóság, felelősségvállalás.

Kapcsolatok

Kommunikáció, megértés, bizalom, család, barátok, párkapcsolat.

Miért jó neked a csoportos fejlesztés?

Könnyebben tudod rendezni a félreértéseket, nézeteltéréseket az osztályban, barátaiddal, szüleiddel.

Kezelni tudod majd a szélsőséges érzelmeket. Könnyebben beszélsz majd a saját érzéseidről, és megértőbb, empatikusabb leszel. Érezni fogod, ha valamilyen elakadás történik, és ügyesen tudod majd kezelni ezeket a helyzeteket.

Megtaláljuk azokat az erősségeidet, amelyre építhetünk. Nem lesz mindenkiből sztár előadó, de nem is ez a cél. Hanem az, hogy lazán, bátran tudj beszélgetni bármilyen közegben anélkül, hogy pánikolnál miatta, vagy kínosan éreznéd magad közben.

Megtanulod, hogy a vita nem feltétlenül jelent rosszat. Rengeteget tanulsz majd a kommunikációról. Tudni fogod, mi az értő figyelem, és miért tesz jót a kapcsolatoknak, ha ezt alkalmazni is tudod.

Tudom, hogy nehéz eligazodni, ha a jövődről van szó. Milyen pályát válassz? Miből lesz megélhetésed? Mi az, ami neked való, és mi vezet zsákutcába? Mit kell tanulnod ahhoz, hogy profi legyél a választott területeden, és örömödet leld abban, amit csinálsz? Milyen lehetőségek vannak most itthon? Ez mind olyan kérdés, amit alaposan átbeszélünk. Ne aggódj, segítek eligazodni a pályaválasztás útvesztőiben.

Igen, bármilyen furcsán is hangzik, ez a képesség fejleszthető. Stresszkezelés, pozitív szemlélet, harmonikus kapcsolatok kiépítésének képessége, magabiztosság, és még rengeteg összetevő, amit egytől egyig megtanítok neked.

A sikeres felnőtt élet egyik kulcsa, hogy tudj másokkal együttműködni, megtaláld a helyed a közösségben, képes legyél kezelni, megoldani a problémáidat, jó döntéseket hozni. De mit jelentenek ezek a képességek? Hogyan kell ezt jól csinálni? Mi a titka azoknak a sikeres embereknek, akik képesek talpra állni kilátástalannak tűnő helyzetekből is? Képesek felülkerekedni a problémákon, és a kudarcból is előnyt kovácsolni? Csatlakozz a csoporthoz, és látni fogod, hogy mindez elsajátítható

A csoportos fejlesztés időtartama, helyszíne

 • Nyolc hónapon keresztül tart a program ugyanannak a csoportnak.

 • Havi 1 alkalom, alkalmanként 3 órás foglalkozások.

 • Mivel a folyamat alkalmai egymásra épülnek, így csak akkor jelentkezz, ha vállalod a teljes folyamatban való részvételt.

 • A foglalkozások időpontját a csoporttal egyeztetjük, és igazodunk az iskolai programokhoz, szünetekhez.

 • A csoport összetételétől, létszámától függően közösen választott helyszín Nyíregyházán iskolában, vagy a tréningtermünkben.

Ki segít téged lépésről lépésre a programban?

Inántsy Pap Sándor (Hanyi) vagyok, és én leszek a mentorod. Ez azt jelenti, hogy tanácsadó, tréner szerepben segítem a munkátokat. Gyakorlatokat, módszereket hozok, koordinálom a folyamatokat. Több, mint 15 éve tartok különböző ifjúsági programokat, tábort vezetek, csoportos és egyéni fejlesztéseket tartok, önkéntességre épülő ifjúsági programokat valósítok meg.

Több infót is megtudhatsz a RÓLAM menüpont alatt, illetve keress elérhetőségeimen akár te, akár a szüleid, tanáraid, ha bármilyen kérdés felmerül a programmal kapcsolatban.

A csoportos fejlesztésen való részvétel díja

A részvételi díj alkalmanként 4 900 Ft/fő.
A teljes, 8 alkalomból álló fejlesztési folyamat díja 39 200 Ft. Lehetőség van alkalmankénti fizetésre.

Egy összegben, a program elején történő fizetéskor a díj 39 200 Ft helyett 34 000 Ft.

Jelentkezés, bővebb infó